Tidpunkt 8-10.8 2023 (8-9.8 kl 10-18, 10.8 kl 10-15)

Kursledare: författarna Henrik Jansson och Hannele Mikaela Taivassalo

Kursplats: Hangö gymnasium, Skolgatan 11

Behöver du inspiration för att få tag i och komma igång med de berättelser som du kanske ännu inte ens vet om att du vill skriva? Eller vet du precis vad du vill skriva men inte hur? Om du vill hitta spontana ingångar till just ditt skrivande är skrivarverkstaden i Sommarhangö rätt plats, här kan texten flöda! Kursen riktar sig både till dig som nyligen börjat skriva skönlitterärt och till dig som redan sett dina texter publicerade – här bjuds på skrivövningar, textsamtal och tankar kring de verktyg som behövs i det litterära hantverket. Vi arbetar i grupp, och den text du på förhand sänder in (se nedan) diskuteras under kursen. Leverera den i tid, eftersom den på förhand också ska förmedlas åt de övriga deltagarna.

Anmälan till Hangö sommarunis kansli, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (tfn 040 1860 131), hit sänds också den text som sedan diskuteras under kursen. Temat för förhandstexten: ”Fånge i eget hem”. Anmälan och förhandstext senast den 19.6 2023. Den insända textens längd: högst 2 sidor (A4), 12 punkter, radavstånd 1,5. Ta gärna med dig din laptop, men det är inte något krav.

Kursledaren Henrik Jansson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., svarar på eventuella frågor om kursen.

Deltagarantal: Minimum 8, maximum 16

Kursavgift: € 50 + anmälningsavgift