Kurskombinationer med förmånsalternativ

I samband med bokseminariet Piga, klockare, inhysing, lots och Hangö sommarunis inskription den 4/6 arrangeras en middag med temat Nödårsmat.
Vuxenstudielinjen vid yrkesskolan Axxell i Karis och deras kockar Michael Björklund och Thomas Landén står för menyn.

 

Kursplats:sommaruni sv matlagning
HUS segelpaviljong,
Västfjärdsvägen 1, Hangöby

 

Tidpunkt: 

4/6 2019, 
Bokseminarium kl 18-19:30
Inskription kl 19:45
Middag kl 20:00

 

 

MENY 1700-tal


Kalla buffén

Saltad och inlagd strömming

Stekt strömming i god ättika

Kokade ägg en sallade

Väder torkat griskött som kunna ätas spickna

Hackekorv

Barkbröd med kärnat smör

 

Varma buffén

Torkad och saltad stek med körsbässås och rovmos

 

Dessert

En posset med honungsäpple och tunnrån

 

 


KURSAVGIFT KOMBINERAT MED OLIKA FÖRMÅNSALTERNATIV

Alt.1. Kursavgift för middagen: € 20
Alt.2. Kursavgift för bokseminariet och middag (1 person): € 30. FÖRMÅN € 10
Alt.3. Kursavgfit för bokseminariet och middag (1 person + avec): € 40. FÖRMÅN € 20
Alt.4. Kursavgift för bokseminariet (2 personer) och middag (1 person + avec): € 50. FÖRMÅN € 30


ANMÄLAN
Ange vid din anmälan och betalning på webben era namn(en) och vilket av alternativen (1-4) på kursavgifter som är aktuellt.
Anmälan senast 9/5 2019.