Kursledare: 

författarna Henrik Jansson och Hannele Mikaela Taivassalo

Tidpunkt 3-5.8 2020 (3-4.8 kl 10-18, 5.8 kl 10-15)

Behöver du akut inspiration och nya infallsvinklar till berättelser som du vill skriva eller ännu inte ens vet att du vill skriva? Om du genast vill komma igång, nu, är skrivarverkstaden i Sommarhangö rätt plats. Kursen riktar sig både till dig som nyligen börjat skriva skönlitterärt och till dig som redan sett dina texter publicerade. Här bjuds på skrivövningar, textsamtal och tankar kring de verktyg som behövs i det litterära hantverket. Vi arbetar i grupp, och den text du på förhand sänder in (se nedan) diskuteras under kursen. Leverera den i tid, eftersom den på förhand också ska sändas åt de övriga deltagarna.

Anmälan till Hangö sommarunis kansli, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (tfn 040 1860 131), hit sänds också den text som sedan diskuteras under kursen. Temat för förhandstexten: ”Utanför lagen”. Anmälan och förhandstext senast den 18.6 Den insända textens längd: högst 2 sidor (A4), 12 punkter, radavstånd 1,5. Ta gärna med dig din laptop, men det är inte något krav.

Kursledaren Henrik Jansson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., svarar på eventuella frågor om kursen.


sommaruni sv skriva matta

Deltagarantal: Minimum 8, maximum 16

Kursavgift: 80 €