Tidpunkt:
7-9/6 2017 (7/6 kl 11-19, 8-9/6 kl 10-18)

Plats: Hangö gymnasium, Skolgatan 9-11

Kursledare: författaren Henrik Jansson

 

Vi går alla omkring med erfarenheter som är intressanta, värda att förmedla, men att ge liv åt berättandet också i litterär form kan ibland kännas problematiskt. Hur ska materialet struktureras? Vad är det som skiljer en litterär dramatisering från ett enkelt återberättande? Om det här är frågor som intresserar, om du söker impulser för ditt skönlitterära skrivande är Sommarhangö och skrivarverkstaden rätt plats för dig. Vi arbetar i grupp, och problemställningarna konkretiseras via skrivövningar och diskussioner. Den text du sänder in på förhand (se nedan) bildar underlag för ett textsamtal – kom in med den i tid, eftersom den på förhand ska sändas åt de övriga deltagarna så alla ska ha möjlighet att bekanta sig med den.

 

Anmälan till Hangö sommarunis kansli, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (tfn 040 186 0131), hit sänds också den text som sedan diskuteras under kursen. Temat för texten: Här kommer natten. Anmälan och text senast den 8.5. Den insända textens längd: 2 sidor (A4), 12 punkter, radavstånd 1,5 (i övrigt är formen fri). Om du har möjlighet att ta med dig din laptop så är det bra.


 

Kursledaren Henrik Jansson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 040 7012256, svarar också på förhandsfrågor om kursen.

Deltagarantal: Minimum 8, maximum 16
Kursavgift: 60 €